Cheap Ride

We know the road...

Cheap Ride Makarska
Cheap Ride mi idemo u vašem pravcu

Brela su malo mjesto koje se nalazi uz more na Makarskoj Rivijeri. Poznato je po svojim pješčanim plažama koje se protežu dužinom od 6 km. Brela imaju mnoštvo kulturnih i prirodnih sadržaja. Istinska oaza mira za miran i ugodan odmor. Nalazi se samo četrdeset pet kilometara od Splita, izvršnog i konkretnog središta zemljopisne regije i na strmom podnožju Biokova. Brela se već nekoliko stoljeća naziva jednom od najzanimljivijih putničkih mjesta u Republici Hrvatskoj, osam je godina dobitnica europske ekološke nagrade i na popisu je u časopisu Forbes u prvih deset plaža u svijetu , Brela je, zahvaljujući svojoj osebujnoj ljepoti, postala jedno u svakoj od najistaknutijih ekskluzivnih ljetnih destinacija u zemljopisnoj regiji, Hrvatska, idealno mjesto za opuštanje. Za dodatnu cjelovitu sliku Makarskog zemljopisnog područja i okolice Brela posjetite susjedne gradove i sela kao što su: Baška Voda, Podgora, Živogošće, Omiš, Tučepi, Imotski, Makarska itd.

taksi brela

O Brelima

Taksi i Transferi Brela

Taksi Transfer Zračna Luka Split Brela

Želite li posjetiti Breli, a ipak niste sigurni za najbolji način da stignete tamo?! Putujte s taksi transfer uslugom tvrtke Cheap Ride. Od Zračne Luke Split odvesti ćemo Vas do vašeg ljetnog odredišta u Dalmaciji brzo i sigurno, a da pritom ne brinete o prtljazi, gužvi u prometu itd. Rezervirajte svoj prijevoz do Brela i uživajte tijekom sigurne vožnje na obali Jadranskog mora. Taksi Transfer usluga Cheap Ride je vaš idealan cestovni partner prilikom putovanja kroz Dalmaciju. Rezervirajte svoj izvrsni transfer i započnite bezbrižno ljetovanje.

Pozovite vaš najjeftiniji taksi od/do Brela!

taksi brela

+385 97 614 2824

gallery/phone contact

TAKSI TRANSFERI IZ ZRAČNE LUKE SPLIT U BRELA

Brela bi mogla biti božanski grad na geografskom području Makarske u srcu geografske regije. smještena je samo četrdeset pet kilometara udaljena od Splita, izvršnog i betonskog središta regije i na strmim padinama Biokova. Brela su već stoljećima nazvana među najistaknutijim putničkim mjestima u europskim zemljama, već osam godina pobjednik je europske ekološke nagrade Iris versicolor, a uvrštena je u časopis Forbes unutar deset najvećih plaža u svijetu. Brela su, zahvaljujući svojoj osebujnoj ljepoti, postala jedno od najistaknutijih ekskluzivnih ljetnih destinacija u geografskom području, Hrvatskoj, idealno mjesto za opuštanje. Za dodatnu cjelovitu sliku makarskog geografskog područja i okolice Brela posjetite susjedne gradove i sela kao što su: Baška Voda, Omiš, Tučepi, Imotski, Makarska, itd. Rezervirajte vaš taksi transfer iz zračne luke Split u Brela.