Cheap Ride

We know the road...

Cheap Ride Makarska
Cheap Ride mi idemo u vašem pravcu

Nudimo posebne pogodnosti ako rezervirate 

transfer s nama!

Rezervirajte svoj transfer s Cheap Ride servisom i dati ćemo Vam Vip karticu s kojom ostvarujete 20 % popusta na sve taksi vožnje u Makarskoj.

- Sjedalice za djecu ne naplaćujemo dodatno

- Wi-Fi u vozilu besplatno na zahtjev

Ako dolazite u Hrvatsku avionom i vaš hotel, apartman ili kuća za odmor nalazi se na području Makarske rivijere, vaš će zrakoplov sletjeti u Zračnu luku Split ili Zračnu luku Dubrovnik. Zračna luka Split također poznata kao Resnik je mala međunarodna zračna luka koja ima samo jednu stazu i jedan terminal. Zračna luka Split-Resnik nalazi se na izlazu Kaštela u smjeru Trogira, 25 kilometara od Splita i 8 kilometara od Trogira u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Zračna luka je druga po veličini u Hrvatskoj u smislu broja putnika, kojom je 2010. godine prošlo 1.219.741 putnika. Riječ je o važnom čvorištu Croatia Airlinesa koji nudi letove u mnogim europskim gradovima kao što su: London, Amsterdam, Frankfurt, Rim i Pariz. Zračna luka otvorena je 25. studenoga 1966. Zračna luka Split ima izravne veze s 75 europskih gradova iz 21 zemlje, a ove godine broj je povećan za 11 novih odredišta.

Udaljenost od bitnih odredišta Zračna luka Split je:

- 260 km udaljena od zračne luke Dubrovnik

- 370 km udaljena od zračne luke Zagreb

- 120 km udaljena od zračne luke Zadar

- 385 km udaljena od zračne luke Pula

- 85 km udaljena od grada Makarske

 

S pedeset klasičnih zrakoplovnih tvrtki i 11 niskotarifnih prijevoznika, Zračna luka Split je povezana sa svijetom. Zračna luka se zove Zračna luka Split i nalazi se u Kaštelima, budući da je najbliža zračna luka drugo po veličini grad u Hrvatskoj - Split. Kada dođete u zračnu luku, ako idete u Split morat ćete uzeti autobus, taksi ili rent-a-car. Autobusi su obično prepuni, a taksiji su skupi, paje najbolji način rezervirati siguran prijevoz, odnosno privatni transfer s fiksnom cijenom do odredišta. Cheap Ride Makarska Vam nudi siguran put do vašeg hotela, apartmana ili kuće za odmor i bez obzira na gužve i promet, cijena je fiksna i cijena je najbolja u regiji.

Najbolji način prijevoza iz Zračne luke Split

Druga velika prednost rezervacije taksi prijevoza iz splitske zračne luke jest činjenica da će Cheap Ride biti tamo čak i prije nego što sletite, kako biste izbjegli gužve. Budući da je zračna luka Split druga prebukirana zračna luka u Hrvatskoj, posebice ljeti i subotom s više od 100 slijetanja i 20.000 putnika, rezervirajte svoj transfer unaprijed uz Cheap Ride i uživajte u svom taxi prijevozu

Zracna Luka Split Transferi

Transferi Zračna Luka Split

Pitate se kako doći do svog smještaja u Makarskoj?

Chep Ride Makarska Vam nudi vrlo kvalitetan prijevoz od Zračne luke Split do željenog odredišta kao što je Makarska s najjeftinijim cijenama. Doći ćemo do Makarske na vrijeme, sigurno i nećete morati brinuti o svojoj prtljazi. Rezervirajte svoj transfer do Makarske iz Zračne luke Split i uživajte u vašem odmoru u Hrvatskoj. Cheap Ride Makarska Vam nudi najlakši i najudobniji prijevoz iz zračne luke Split do Vašeg smještaja u Makarskoj bez obzira putujete li u kuću, hotel ili apartman! Uostalom, kada dođete u Makarsku možemo Vam ponuditi izvrsnu taksi uslugu u Makarskoj.

Najbolji način za doći iz Zračne Luke Split do Makarske

Pitate se kako je najbolje putovati od Zračne luke Split do Dubrovnika?

 

Veliki broj turista koji dolazi u Zračnu Luku Split ima problen na koji je način najbolje doći do Dubrovnika. Zbog toga Vam želimo predstaviti neke mogućnosti prijevoza:

  • Autobusom - ako idete iz grada Split vožnja traje oko 5 sati, a ako putujete iz Zračne Luke Split dodajte još 1 sat. Cijena je za ovaj način glavna prednost jer karta košta oko 250 kn, ali svima je poznato da je vožnja autobusom spora i neudobna i morate ići na Vaše putovanje baš onda kada autobus polazi sa autobusne stanice.
  • Rent a car -  ovaj oblik putovanja se ne čini kao loš izbor, ali samo ako ispunjavate određene uvjete: osjećate se sigurno u automobilu koje nije Vaše vlasništvo, osjećate se sigurno vozeći se po nepoznatim cestama i imate puno novca jer agencije skupo naplaćuju vraćanje automobila iz drugog grada (u ovom slučaju iz Dubrovnika u Split ili Zračnu Luku Split)
  • Taksijem - putovanje od Splita do Dubrovnika će potrajati otprilike oko 3:30 h. U vožnji taksijem od Zračne Luke Split do Dubrovnika je glavni problem što ne poznajete svog vozača i cijena jer je taksi prijevoz rezerviran u posljednji trenutak, a vozači taksija to iskoriste i naplate više nego bi trebali.
  • Privatni transfer - ovdje dolazimo do najboljeg načina prijevoza od Zračne Luke Split do Dubrovnika jer sa unaprijed rezerviranim vozilom s vozačem (privatni transfer) dobivate povoljnu cijenu, najveću udobnost, sigurnost, mogućnost kratkih stanki, a panoramska vožnja uz more od Zračne Luke Split do Dubrovnika će Vas ostaviti bez daha.

Zaključno, naša tvrtka Cheap Ride Makarska nudi Vam da rezervirate svoj privatni transfer od Zračne Luke Split do Dubrovnika uz sve navedene pogodnosti i zasigurno najpovoljnije cijene. U slučaju da putujete iz Zračne Luke Dubrovnik-Ćilipi svoj transfer možete rezervirati ovdje! Rezervirajte svoj transfer s nama i uživajte u vožnji.

dubrovnik zracna luka split transfer

O Zračnoj Luci Split

Najbliža zračna luka od Makarske je zračna luka Split i nalazi se oko 85 kilometara od Makarske. Iako postoji mnogo različitih načina na koje možete doći od Zračne Luke Split do Makarske, preporučujemo privatni taksi transfer kao najpouzdaniji, najsigurniji i najugodniji. Privatni transfer od zračne luke Split do Makarske košta otprilike 70 - 95 eura, a glavobolja od koje će Vas spasiti na kraju je neprocjenjiva.

Cheap Ride usluga za privatne transfere uključuje sve da bi se tijekom prijevoza osijećali sigurno i opušteno, pri čemu će Vas vozač dočekati u zračnoj luci Split s Vašim imenom.

U slučaju da Vaš let kasni ili rani, ne brinite mi pratimo Vaš let i poslati ćemo vozača u novo očekivano vrijeme dolaska aviona. Rezervirajte Vaše putovanje s nama i mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

zracna luka split taksi prijevoz
zračna luka split transfer makarska
zračna luka split taksi makarska

Prijevoz od Zračne Luke Split do Makarske Rivijere

Ako ste odlučili svoj godišnji odmor provesti na Makarskoj Rivijeri, zasigurno ste sletjeli u Zračnu Luku Split jer je to najbliža zračna luka. Udaljena je samo oko 90 km od Makarske. Što se tiče povezanosti od Zračne Luke do Makarske Rivijere, Cheap Ride Taksi Makarska nudi najbolju uslugu. U bilo kojem trenutku možete rezervirati svoj transfer, bez obzira radi li se o jednoj osobi, obitelji ili pak većoj grupi putnika jer u našem voznom parku posjedujemo osobne automobile, minibuseve i buseve. Naša taksi transfer služba Vam je na raspolaganju uz najbolje cijene.

Mjesta na Makarskoj Rivijeri:

Brela, Baška Voda, Promajna, Krvavica, Bratuš, Tučepi, Podgora, Igrane, Drašnice, Živogošće, Drvenik, Podaca, Zaostrog, Gradac.