Cheap Ride

We know the road...

Cheap Ride Makarska
Cheap Ride mi idemo u vašem pravcu

Zračna luka Dubrovnik, zapravo pravog imena Čilipi dobila je ime po obližnjem istoimenom selu koje se nalazi u općini Konavle.

Zračna Luka Dubrovnik je međunarodna zračna luka koja je udaljea od najpopularnijeg grada u Hrvatskoj samo 15 kilometara. Zračna Luka Dubrovnik treća je najprometnija zračna luka u Hrvatskoj nakon Zračne Luke Zagreb i Zračne Luke Split-Resnik. Zračna Luka Dubrovnik posjeduje najdužu pistu u Hrvatskoj i udaljena je oko 230 kilometara od Zračne Luke Split.

Grad Dubrovnik udaljen je samo 15 minuta vožnje od Zračne Luke Dubrovnik, a o gradu ne treba puno ni govoriti jer je Dubrovnik svjetski poznata turistička destinacija. Naša tvrtka Cheap Ride Makarska organizira izlete iz Makarske u Dubrovnik, a više o tome pročitajte ovdje

Zracna Luka Dubrovnik Transferi Makarska

O Zračnoj Luki Dubrovnik - Čilipi

Transferi Zračna Luka Dubrovnik

Dakle, sada kada ste sletjeli u Zračnu Luku Dubrovnik postavlja se pitanje kako doći do smještaja u Makarskoj ili negdje na Makarskoj Rivijeri. Postoji puno načina, ali Cheap Ride iz Makarske ima najbolje rješenje za Vas, rezervirajte privatni taksi transfer od Zračne Luke Dubrovnik do Makarske i uživajte u vožnji do Makarske uz čisto i luksuzno vozilo, profesionalnog vozača sa znanjem barem jednog svjetskog jezika, a sve to uz vrlo povoljnu cijenu.

Taksi Transfer Zračna Luka Dubrovnik - Makarska