Cheap Ride

We know the road...

Cheap Ride Makarska
Cheap Ride mi idemo u vašem pravcu

Taksi Makarska

taksi makarska

 

Makarska je mali grad za idealan odmor u Splitsko-dalmatinskoj županiji na jadranskoj obali. Ovaj turistički gradić nalazi se oko 55 km južno od Splita i 150 km sjeverno od Dubrovnika. To je turističko središte smješteno između Planine Biokovo i prekrasnog Jadranskog mora. Makarska je lako dostupna kopnom, morem i zrakom te je dobro povezana s ostatkom regije i cijele Hrvatske. Dok boravite u Makarskoj, svakako posjetite okolna turistička mjesta, otoke i poluotoke Makarske rivijere. Makarska je središte Makarske rivijere, jedne od najpoznatijih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Makarska rivijera proteže se na 60km između mjesta Brela i Gradca. Makarska Rivijera je jedan od najljepših dijelova jadranske obale s vrhunskim plažama, kulturnim znamenitostima, borovom šumom i mirnim uvalama.

Cheap Ride Makarska je odličan izbor ako tražite taksi uslugu u Makarskoj, također Cheap Ride nudi sve vrste taksi usluga, kao i potrebe prijevoza u privatne i komercijalne svrhe.

Mala mjesta oko Makarske

Manja mjesta koja su se smjestila na Makarskom primorju a na kojima pružamo naše usluge taksija su: Brela, Baška Voda, Promajna, Krvavica, Bratuš, Tučepi, Podgora, Drašnice, Igrane, Živogošće, Podaca, Brist, Drvenik i Gradac. Centar svega je ipak Makarska koja osim sunca, mora, plaža nudi i razne druge mogućnosti tako da Vam sigurno u Makarskoj neće biti dosadno.

Inače, Makarska je puna i kulturnih znamenitosti kao što su crkve, muzeji i ostali povijesni spomenici koje se svakako isplati posjetiti. Manji zaseoci kao što su Makar, Kotišina, Batinići, Veliko Brdo i Puharići smješteni su iznad Makarske i svaki od tih zaseoka ima svoju draž i priču.

Poluotoci i Park Prirode Biokovo iznad Makarske

Od prirodnih sadržaja može se izdvojiti poluotok Sveti Petar i poluotok Osejava koji su prekriveni borovom šumom i izvrsni su za šetnju i uživanje u prirodi. Ipak, najljepša i netaknuta priroda se nalazi na planini Biokovo koja je i ujedno Park Prirode. Prijevoz do Parka Prirode Biokovo pruža i naša taksi tvrtka Cheap Ride Makarska u obliku izleta na kojem možete istražiti i razgledati sve ljepote prirode planine Biokovo. Naša tvrtka nudi i razne druge izlete diljem Hrvatske koje možete pogledati ovdje.

Zabavni život u Makarskoj je jako bogat. Ima mnogo vrhunskih restorana koji imaju savršenu gastronomsku ponudu, kafića, i najbolji noćni klub u regiji.

Prometna povezanost u Makarskoj

Prometna povezanost unutar grada je također odlična. Taksi službe kao što je naša Cheap Ride Makarska nude Vam svoje usluge 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, bez obzira ako želite na izlet, prijevoz do zračnih luka (Split, Dubrovnik Zadar) ili samo gradsku vožnju. Makarska ima i gradsku luku, tako da trajektom možete na neki od obližnjih otoka kao što su Brač ili Hvar. Smještajni kapaciteti u Makarskoj sastoje se od: hotela, apartmana, kuća za odmor, auto kampova itd. i uređeni su vrhunski.

Još samo ostaje da nam se obratite i da Vas povezemo u posjetu ovog malog raja koji će Vas sigurno oduševiti i ispuniti sva Vaša očekivanja.

Veselimo se Vašem dolasku.

O Makarskoj

Cheap Ride Taksi Makarska

Cheap Ride - Taksi Makarska

Makarska je jako dobro povezana sa svim većim destinacijama, zračnim lukama, trajektnim lukama, kao i u međugradskom prijevozu.

Taksi Makarska ima veliki broj taksi prijevoznika, a naša tvrtka Cheap Ride na sam vrh taksi prijevoznika na ovom području, a i šire.

Od trenutka kad ste sletjeli u neku od naših zračnih luka, dovezli se do autobusnog ili željezničkog kolodvora ili pak uplovili u neku našu trajektnu luku daljnju brigu o prijevozu do smještaja prepustite našoj taksi službi u Makarskoj.

Dovoljno je da nas kontaktirate putem telefona na broj +385 97 614 2824 i dogovorite sve Vaše želje vezane za prijevoz.

Cheap Ride je vodeća tvrtka za prijevoz putnika u taksi službi Makarska. Nudimo Vam prijevoz u luksuznim i vrhunosko opremljenim vozilima. Svaki naš automobil je klimatiziran, uredan i ispravan. A zaposlenici tvrke Cheap Ride-Taksi Makarska su profesionalci koji će Vas sigurno dovesti na odredište.

U našoj ponudi imamo i mogućnost prijevoza za veće i manje grupe ljudi obzirom da posjedujemo standarne automobili, minibuseve itd.

Za gradski i međugradski prijevoz nudimo brzu, jeftinu i pozdanu uslugu 24 sata na dan.

Taksi Makarska Cheap Ride također nudi prijevoz od i do svih zračnih luka kao npr. Zračna luka Split.

Ako želite posjetiti neku destinaciju po vlastitoj želji, jednostavno sami isplanirajte svoj izlet, a mi ćemo Vam biti na raspolaganju.

taksi makarska rivijera
Cheap Ride Taksi Makarska